Arbëri

Cili është programi dhe logoja e 20-vjetorit të çlirimit

 

Në kuadër të manifestimeve për njëzetvjetorin e hyrjes së NATO-s në Kosovë, nga 11 deri më 13 qershor, do të organizohen një sërë aktivitetesh, ku do të marrin pjesë zyrtarë të lartë shtetërorë dhe të institucioneve të ndryshme ndërkombëtare.

Udhëheqësi i Ekipit Zbatues për Realizimin e Agjendave Shtetërore, Fehmi Mehmeti, deklaroi se përgatitjet janë në fazën finale dhe aktivitetet kryesore do të mbahen më 12 dhe 13 qershor.