Gjykatësi shpreh keqardhje ndaj Bashotës që e dënoi me kusht

Gjykatësi shpreh keqardhje ndaj Bashotës që e dënoi me kusht

29 May 2019 19:43

Ish-kryetari i Klinës, Sokol Bashota, është dënuar nga Gjykata e Pejës me 6 muaj burgim me kusht dhe 1 mijë euro gjobë për deklarim të rremë të pasurisë.

Ish-kryetari dhe nënkryetari i Klinës dënohen me nga 6 muaj burgim me kusht

Bashkë me të është dënuar Enver Berisha, ish-nënkryetar i Klinës. Dënimi me burg ndaj tyre nuk do të ekzekutohet nëse brenda një viti ata nuk kryejnë ndonjë vepër të re penale, transmeton KTV.

Teksa ia ka kumtuar vendimin, kryetari i trupit gjykues, Sylë Lokaj, ka shprehur keqardhje për dënimin e tyre.

© KOHA. Të gjitha të drejtat janë të rezervuara.

Komentet

Shto koment

Të ngjashme