Arbëri

Ish-kryetari dhe nënkryetari i Klinës dënohen me nga 6 muaj burgim me kusht

Ish-kryetari dhe nënkryetari i Klinës dënohen me nga 6 muaj burgim me kusht

Ish-kryetari i Klinës Sokol Bashota është dënuar sot me 6 muaj burgim me kusht. Me të njëjtën masë është dënuar edhe Enver Berisha, i cili në atë kohë ishte nënkryetar komune.

Bashotën gjykata e shpalli fajtor për shkak se në cilësinë e tij si kryetar i komunës së Klinës, në vazhdimësi nga muaji mars i vitit 2013 deri në muajin mars të vitit 2016, duke pasur obligim ligjor që në Agjensionin Kosovar Kundër Korrupsionit ta dorëzojë për çdo vit një deklaratë për pronën, të ardhurat, dhuratat apo dobitë materiale.