Arbëri

MSH-së i lejohet unifikimi dhe përcaktimi i çmimit të barnave

MSH-së i lejohet unifikimi dhe përcaktimi i çmimit të barnave

Autoriteti Kosovar i Konkurrencës (AKK) i ka lejuar Ministrisë së Shëndetësisë ta bëjë unifikimin dhe përcaktimin çmimeve të barnave në nivel të vendit.

AKK thotë të jetë kontaktuar nga ana e MSH-së për t’u njoftuar mbi draftin Udhëzimit Administrativ për rregullimin e çmimit të produkteve dhe pajisjeve medicinale për herë të parë në Kosovë.