Arbëri

Kërkohet shkarkimi i koordinatorit nacional Rexhep Hotit

Kërkohet shkarkimi i koordinatorit nacional Rexhep Hotit
 

Deputetja e LDK-së Valentina Bunjaku-Rexhepi ka kritikuar mbajtjen e testit të diturisë, test i cili është mbajtur të shtunën e kaluar të cilin e ka quajtur skandalin më të madh që i ka ndodhur nxënësve.

Ajo ka kërkuar që të shkarkohet koordinatori nacional Rexhep Hoti dhe të ndalohet programi nacional për rini që kohë më parë është miratuar, po ashtu ka kërkuar që të mos vazhdojë shpenzimi i mjeteve financiare. Bunjaku ka kërkuar që hetohet mënyra se si janë shpenzuar paratë për mbajtjen e këtij testimi.