Arbëri

Thaçi jo i kënaqur me Samitin e Berlinit, mëton më shumë unitet të perëndimorëve

Thaçi jo i kënaqur me Samitin e Berlinit, mëton më shumë unitet të perëndimorëve

Presidenti i Republikës së Kosovës, Hashim Thaçi, ka takuar sot ambasadorët dhe shefat e zyrave dhe misioneve ndërkombëtare në Kosovë, për të ndarë me ta opinionet nga takimi i Berlinit dhe pritjet për takimin që do të mbahet në Paris.

Siç njofton kumtesa nga presidenca, Thaçi u shpreh se e ka mirëpritur kthimin e vëmendjes së Gjermanisë dhe Francës në çështjet e Ballkanit Perëndimor, në veçanti në procesin e dialogut në mes të Kosovës dhe Serbisë.