Arbëri

Me 116 vëzhgues DnV-ja thotë se është gati për procesin zgjedhor në veri

Rrjeti i OJQ-ve ‘Demokracia në Veprim’ ka thënë se i ka bërë të gjitha përgatitjet për t’i monitoruar zgjedhjet në veri të vendit.

“Demokracia në Veprim” ka angazhuar 116 vëzhgues për ta monitoruar fushatën që nis të hënën dhe zgjedhjet më 19 maj, raporton KTV.