Arbëri

Reçica: Punëtorët meritojnë kushte dinjitoze, respektim e siguri në punë

 

Ministri i Punës dhe Mirëqenies Sociale, Skender Reçica, sot në Ditën e Punëtorëve, thotë se punëtorët meritojnë kushte dinjitoze pune, respektim të të drejtave të tyre, siguri e shëndet në vendin e punës.

“Jo vetëm sot, në Ditën Ndërkombëtare të Punëtorëve, por çdo ditë pa reshtur ne duhet së bashku të angazhohemi për të drejtat e tyre. Me qëllim të avancimit të të drejtave të punëtorëve, ne në MPMS vitin e kaluar i kemi hyrë reformës së thellë të marrëdhënies së punës, që punëtori ynë të gëzojë të drejta të avancuara dhe ato të drejta të respektohen në plotni”, shkruan Reçica.