Arbëri

Lista Serbe aplikon për zgjedhjet në veri, pak orë para se të mbyllet afati

Foto: Koha
 

Lista Serbe është bërë partia e tretë pas PDK-së dhe VV-së, e cila ka aplikuar për t’u certifikuar për pjesëmarrje në zgjedhjet e jashtëzakonshme të 19 majit, në katër komunat veriore.

Ky aplikim ka ardhur pak orë para se të mbyllet afati për certifikim, për pjesëmarrje në këto zgjedhje.