Arbëri

Veseli në Kaçanik: Të bëhemi bashkë për ta përfunduar çështjen me Serbinë

Veseli në Kaçanik: Të bëhemi bashkë për ta përfunduar çështjen me Serbinë
 

Kryetari i Kuvendit të Kosovës Kadri Veseli tha sot në Kaçanik se për bisedime me Serbinë duhet të bëhen bashkë pozitë dhe opozitë.

Veseli tha se në këto bisedime as që vjen në shprehje që të diskutohet për territorin e Kosovës.