Arbëri

Arbëreshët e Argjentinës shënojnë 20 vjetorin e Betejës së Koshares

Arbëreshët e Argjentinës shënojnë 20 vjetorin e Betejës së Koshares
 

Gjatë shekullit XIX arbëreshët kanë emigruar deri në Argjentinën e largët. Në ditët e sotme ka qindra arbëreshë që jetojnë në Argjentinë dhe mesa duket ata nuk e harrojnë asnjëherë origjinën.

Më së miri këtë e dëshmon Imzot Aleksandër i Shqiptarëve, i cili përmes postimeve në rrjetet sociale tregon atdhedashuri për origjinën, shkruan Gazeta Shqiptare.