Arbëri

Kosnett viziton KEK-un

Kosnett viziton KEK-un

Ambasadori i Amerikës në Kosovë, Philip Kosnett, ka vizituar sot Korporatën Energjetike të Kosovës.

Në një postim në Twitter ai ka thënë se SHBA-ja mbështet një strategji të larmishme të energjisë për Kosovën, përfshirë qymyrin dhe burimet e ripërtërishme.