Arbëri

Haradinaj: Kosova ka luajtur rol konstruktiv në tregun energjetik

 

Kryeministri i Kosovës, Ramush Haradinaj, gjatë ditës së hënë është takuar me akterët e sektorit të energjisë në vend, ministrin e Tregtisë dhe Industrisë Endrit Shala, përfaqësuesit e KOSTT dhe ZRRE, përfaqësuesit e Ambasadës Amerikane dhe të KfW-së.

Sipas një njoftimi dërguar medieve, në takim është ë biseduar për zhvillimet në sektorin e energjisë, me qëllim të ruajtjes së stabilitetit të energjisë elektrike në vend dhe kyçjen e burimeve të ripërtëritshme.