Arbëri

Ish-refugjati nga Kosova në fshatin që i mirëpriti gjatë luftës ndërton shkollë, kopsht e ambulancë

Ish-refugjati nga Kosova në fshatin që i mirëpriti gjatë luftës ndërton shkollë, kopsht e ambulancë

Ish gazetari i luftës, Rexhep Shahu, ka njoftuar se Arafat Abazaj ka ndërtuar një shkollë, një kopsht dhe një ambulancë në fshatin Bardhoc të Kukësit.

Ai përmes një postimi në Facebook, ka njoftuar se Arafat Abazaj ishte refugjat nga Kosova, i cili pas 20 viteve pas luftës ka blerë tokën dhe e ka ndërtuar dhe kompletuar shkollën fillore e kopshtin e ri në Bardhoc.