Arbëri

Në prill përzgjedhja e ndërtuesit të “Kosova e Re”

Në prill përzgjedhja e ndërtuesit të “Kosova e Re”

Ministri i Zhvillimit Ekonomik, Valdrin Lluka, ka dhënë informata në lidhje me çështjen e investimeve të Contour Global për realizimin e projektit të ndërtimit të termocentralit Kosova e Re.

Sipas tij, Qeveria e Kosovës është duke vazhduar përmbushjen e obligimeve të marra, dhe se shumë shpejt do të bëhet përzgjedhja e kompanisë ndërtuese, transmeton ksp.