Arbëri

MTI-ja “forcohet” me kuadro nga Nisma

MTI-ja “forcohet” me kuadro nga Nisma
 

Në Ministrinë e Tregtisë dhe Industrisë vazhdojnë punësimet e personave me lidhje politike e familjare me partinë që udhëheq këtë ministri.

Pas punësimit të djalit e dhëndrit të liderit të Nismës Socialdemokrate, zëvendëskryeministrit Fatmir Limaj, dhe nipave të zyrtarit tjetër të lartë të kësaj partie, Jakup Krasniqi, në MTI, ku ministër është ish-këshilltari i Limajt, Endrit Shala, muajt e fundit janë punësuar edhe disa familjarë e anëtarë të këtij subjekti politik.