Arbëri

Rama, i hapur për ndryshimet kufitare Kosovë-Serbi, thotë se është “gjë e natyrshme”

Rama, i hapur për ndryshimet kufitare Kosovë-Serbi, thotë se është “gjë e natyrshme”

Kryeministri i Shqipërisë, Edi Rama, është shprehur i hapur në lidhje me ndryshimet e vijës kufitare mes Kosovës dhe Serbisë.

Në një intervistë për gazetën zvicerane, NZZ, Rama thotë se ndryshimi i kufijve Kosovë-Serbi është gjë që vjen natyrshëm.