Arbëri

Hoti: Shpërdorimet e sotme të PAN-it po i mbulojnë ato të djeshmet

Hoti: Shpërdorimet e sotme të PAN-it po i mbulojnë ato të djeshmet

Shefi i GP të LDK-së, Avdullah Hoti, thotë se shpërdorimet nga koalicioni PAN nuk po mund t’i përcjellin dhe demaskojnë as mediat dhe as OJQ-të, për shkak se, sipas tij, shpërdorimet e sotme po i mballojnë ato të djeshmet.

“Kjo mendësi politike po e thellon krizën dhe po e humb besimin e qytetarëve dhe partnerëve tanë. Është në përgjegjësinë tonë, si parti opozitare, të mos lejojmë që këto shpërdorime të pushtetarëve të sotëm të harrohen dhe anashkalohen”, shkruan Hoti në Facebook.