Arbëri

Rrëfimi i Rexhep Gjergjit që bashkë me aktivistë të tjerë të LDK-së varrosën trupat e familjes Jashari

 

21 vjet më parë erdhi në Prekaz për të parë atë që kishte ndodhur më 5 mars të ‘98-s.

Sulmet e forcave serbe ndaj familjes Jashari dhe rënia heroike e tyre, bëri që Rexhep Gjergji të alarmojë edhe komunitetin ndërkombëtar për atë që ndodhi në Prekaz, raporton KTV.