Arbëri

Lista Serbe: Ushtria e Kosovës e do pushtimin e veriut dhe dëbimin e serbëve

Foto: Koha
 

Pas disa zyrtarëve nga Serbia, edhe Lista Serbe ka komentuar deklaratën e kryeministrit Ramush Haradinaj se Ushtria Kosovës do të jetë në veri në rast rreziku nga Ushtria e Serbisë, transmeton Koha.net.

“Vringëllima me armë dhe kërcënimi ndaj veriut të Kosovës dhe qytetarëve tanë kërkon dënimin më të madh si dhe reagimin e bashkësisë ndërkombëtare. Shpresojmë se pas deklaratave të tilla, do ta kenë të qartë sponsorët e Kosovës në bashkësinë ndërkombëtare pse Lista Serbe është kundër formimit të Ushtrisë së Kosovës, qëllimi i të cilës haptas është pushtimi i veriut dhe dëbimi i serbëve nga Kosova”, thotë kumtesa e kësaj partie që e ka publikuar b92.