Arbëri

Seancat e jashtëzakonshme më 5 dhe 6 mars

Seancat e jashtëzakonshme më 5 dhe 6 mars
 

Deputetja e Partia Socialdemokrate, Shqipe Pantina, pas mbledhjes së kryesisë së Kuvendit ka njoftuar se më 5 dhe 6 mars do të mbahen seancat e jashtëzakonshme me dy kërkesat e opozitës.

Sipas saj, në seanca do të diskutohet për shpenzimet e kremtimit të përvjetorit të pavarësisë dhe për funksionalizimin e KQZ-së.