Arbëri

Trauma e koalicionit

Foto: Koha
 

Asnjë qeveri nuk ka arritur ta përfundojë mandatin kushtetues katërvjeçar, që prej shpalljes së Pavarësisë. Fati i njëjtë mund ta presë edhe Qeverinë e udhëhequr nga Ramush Haradinaj.

Taksa prej 100 për qind ndaj importeve nga Serbia dhe Bosnja-Hercegovina, si dhe modalitetet e një marrëveshjeje finale të mundshme me Serbinë, kanë vënë në pikëpyetje jetëgjatësinë e koalicionit. Taksa e ka futur Kosovën në konflikt edhe me ndërkombëtarët.