Arbëri

Zëri i diasporës ka qenë zëri i Kosovës në momentet vendimtare, thotë Haradinaj

Foto: ZKM
 

Kryeministri i Kosovës, Ramush Haradinaj, gjatë qëndrimit të tij në Munih të Gjermanisë, sot ka zhvilluar një takim më bashkatdhetarët në Gjermani.

Me këtë rast, Haradinaj shprehu falënderimin e tij dhe të Qeverisë së Kosovës për kontributin e jashtëzakonshëm që kanë dhënë bashkatdhetarët tanë për Kosovën në të gjitha periudhat.