Arbëri

Pse për Vetëvendosjen Projektligji për Dialog është i papranueshëm dhe kur do ta dërgojnë në Kushtetuese

Pse për Vetëvendosjen Projektligji për Dialog është i papranueshëm dhe kur do ta dërgojnë në Kushtetuese
Foto: Koha
 

Më 2 shkurt të këtij muaji, Kuvendi i Kosovës votoi me 61 vota pro në lexim të parë, Projektligjin për detyrat, përgjegjësitë dhe kompetencat e delegacionit shtetëror të Republikës së Kosovës në procesin e dialogut me Republikën e Serbisë, respektivisht, Projektligjin për Dialog.

Menjëherë pasi u votua, deputetja e Lëvizjes Vetëvendosje, Albulena Haxhiu, paralajmëroi se këtë Projektligj do ta dërgojnë në Gjykatën Kushtetuese.