Arbëri

Avokati i policit: Vajza shkoi vetë për të abortuar te gjinekologu

Avokati i policit: Vajza shkoi vetë për të abortuar te gjinekologu

Një ditë më parë, kur po vendosej rreth masës së paraburgimit ndaj policit të dyshuar V.V., për keqpërdorim seksual, duke keqpërdor pozitën, si dhe për ndërprerje të palejuar të shtatzënisë, avokati i të dyshuarit, Bekim Kafexholli, para gjykatës ka deklaruar se e dëmtuara ka shkuar vetë në Ordinancën “Cerstina” për të abortuar.

Detaje të reja, Prokurori përshkruan para gjykatës rastin në Drenas