Arbëri

Protestuesit presin që policët dhe mësimdhënësit t’u bashkohen në marshin për të miturën e abuzuar

Protestuesit presin që policët dhe mësimdhënësit t’u bashkohen në marshin për të miturën e abuzuar
 

Afrim Berisha dhe Altinë Nika, nga këshilli organizativ i protestës në Drenas, kanë thënë se presin që në protestën e së premtes për dyshimet për abuzim seksual të një të miture nga një mësimdhënës i saj dhe nga një hetues policor, t’u bashkohen në marsh edhe policët dhe mësimdhënësit tjerë.

Në Express Intervistën në KTV, ata kanë thënë se ky rast ka treguar zinxhir të paligjshmërisë në Drenas.