Arbëri

Kalon Projektligji për pagat

Kalon Projektligji për pagat

Në shqyrtimin e dytë të Projektligjit për pagat e shërbyesve civilë, pas votimit për amendamentet e këtij projektligji, deputetët e Kuvendit të Kosovës i kanë dhënë mbështetje tekstit përfundimtar.

Projektligji mori 62 vota për, asnjë kundër dhe vetëm një abstenim, raporton Koha.net.