Arbëri

PDK-ja del kundër Thaçit e Haradinajt

PDK-ja del kundër Thaçit e Haradinajt

Partia Demokratike e Kosovës ka dalë kundër idesë së ish-shefit të saj, Hashim Thaçit për idetë e korrigjimit të kufijve dhe kundër thirrjes së Ramush Haradinajt për organizimin e një Konference Ndërkombëtare.

Në një komunikatë për media, kjo parti u ka bërë thirrje institucionit të presidentit dhe kryeministrit që të heqin dorë nga qasja dhe protagonizmi i njëanshëm politik dhe të bashkërendojnë veprimet në interes të Kosovës.