Arbëri

Lëkundje të forta në koalicionin qeverisës

Lëkundje të forta në koalicionin qeverisës

Vetëm një ditë pas paralajmërimit të presidentit Hashim Thaçi, se zhvillime të rëndësishme do të ndodhin këtë javë, kreu i PDK-së dhe i Kuvendit të Kosovës, Kadri Veseli, është vënë në lëvizje për të dalë me një ide që bie ndesh me atë të kryeministrit të vendit, Ramush Haradinaj.

Ka të bëjë me taksën, për të cilën, kur u vu, të gjithë partnerët e koalicionit luftonin për të marrë meritat. Kur SHBA-ja e tha qartë se taksa duhet të hiqet dhe se në të kundërtën do të ketë pasoja në raportin mes dy vendeve, duket se gjërat kanë ndryshuar.