Arbëri

Murati fton qeverinë, pozitën, opozitën dhe SBASHK-un të përfshihen në dialog rreth koeficientit për paga

Murati fton qeverinë, pozitën, opozitën dhe SBASHK-un të përfshihen në dialog rreth koeficientit për paga
 

Kryetari i Lëvizjes për Bashkim, Valon Murati, përmes një postimi në profilin e tij në Facebook, ka dhënë qëndrimin për grevën dhe nevojën e rishikimit të koficientëve përmes një dialogu, siç e ka paraqitur ai, qeveri-parti parlamentare-SBASHK

“Të rishikohen koficientët e ligjit të pagave”, thotë Murati. Përmend se greva e arsimtarëve po përmbyll javën e dytë dhe zgjidhja nuk po duket në horizont.