Arbëri

Memorandum për nxitjen e bashkëpunimit ekonomik Kosovë- Emirate

 

Prishtinë, 16 Janar - Oda Ekonomike e Kosovës.në kuadër të Forumit Ekonomik ndërmjet Kosovës dhe Emirateve të Bashkuara Arabe. që po mbahet në Dubai, nënshkroi Memorandum të Bashkëpunimit me Federatën e Odave të Emirateve të Bashkuara Arabe.

Ky Memorandum ka për qëllim nxitjen e investimeve reciproke dhe avancimin e bashkëpunimit ekonomik tregtar si dhe raporteve miqësore në mes dyja vendeve.