Arbëri

Qytetarët dhe opozita e ftojnë Ahmetin të zgjedhë mes Prishtinës dhe Brukselit

 

Emërimi i Shpend Ahmetit si bashkëkryesues i Ekipit negociator në dialogun me shtetin serb, po shihet si i dëmshëm për Komunën e Prishtinës.

Opozita në Prishtinë e ka kritikuar Ahmetin, duke thënë se po i lë anash problemet e shumta, në cilat ndodhet komuna, raporton KTV.