Arbëri

Ekipi Shtetëror, vetëm mbështetës i përpjekjeve të Thaçit në dialog

Ekipi Shtetëror, vetëm mbështetës i përpjekjeve të Thaçit në dialog
 

“Kush o kush, zor me fol tash unë”, ka thënë kryeministri Haradinaj teksa i është kërkuar të komentojë rolin që do ta ketë Thaçi dhe ekipi i mandatuar prej tij, në negociatat me Serbinë, shkruan sot Koha Ditore.

E ka dhënë këtë qëndrim disa orë pasi i ka shkuar në adresë letra që mban firmat e përfaqësueses së lartë të BE-së për Politikë të Jashtme dhe Siguri, Federica Mogherini, komisares për Tregti, Cecilia Malstrom, dhe komisarit për Fqinjësi dhe Zgjerim, Johanes Hahn. Nëpërmjet saj, Haradinajt i është kërkuar që ekipi i mandatuar nga Kuvendi “t’i mbështesë përpjekjet e Thaçit në dialog”.