Arbëri

Rezoluta nuk ia kufizon Thaçit rolin në dialog

Rezoluta nuk ia kufizon Thaçit rolin në dialog
Foto ilustrim

Presidenti Hashim Thaçi do ta ketë rolin e njëjtë në dialogun me Serbinë, kanë konfirmuar të hënën në Presidencë, ani se dy ditë më parë Kuvendi e ka miratuar një Rezolutë që për përfaqësim në këtë proces e autorizon një ekip, pjesë e të cilit nuk është kreu i shtetit.

Edhe juristë dhe vëzhgues të procesit të negociatave e kanë bindjen se presidenti do të vazhdojë ta luajë rolin qendror në proces, shkruan sot Koha Ditore.