Arbëri

Rikthehen tanket e KFOR-it tek ura në Mitrovicë

Rikthehen tanket e KFOR-it tek ura në Mitrovicë

Forca të shtuara të KFOR-it austriak me tanket e tyre pas një kohe të gjatë janë stacionuar sërish afër urës kryesore të Ibrit në Mitrovicë.

Ata janë stacionuar para pak çastesh në këtë vend dhe po qëndrojnë nga ana jugore e urës, ndërsa nga cepi verior përveç policisë nuk vërehen ushtarë dhe as makineri e KFOR-it.