Arbëri

Edhe dy të ftuar për t’u marrë në pyetje nga Specialja

 

Safet Syla e Remzi Shala janë të ftuarit e radhës për t’u marrë në pyetje nga Prokuroria e Specializuar, raporton KTV.

Përderisa Syla, ish-pjesëtar i UÇK-së e TMK-së, ka bërë të ditur se do të bashkëpunojë me organet e drejtësisë, Shala ka treguar se do të refuzojë ta bëjë një gjë të tillë. Shala, që është duke u gjykuar në Kosovë për krime lufte, sipas avokatit të tij, nuk e sheh të arsyeshme të shkojë në Hagë dhe pretendon se nuk i ka bërë keq askujt.