Arbëri

Nga janari Dogana e Kosovës në portin e Durrësit

Nga janari Dogana e Kosovës në portin e Durrësit
 

Grupet teknike kanë filluar procedurat për hapjen e zyrës së Doganës në Portin e Durrësit.

Dogana thotë se në kuadër të bashkëpunimit të dy Qeverive, si dhe në kuadër të zbatimit të vendimeve të dyja qeverive me datën 7 dhe 8 dhjetor në Tiranë dhe Durrës, drejtori i përgjithshëm i Doganës, Bahri Berisha me bashkëpunëtorë ka takuar drejtoren e Përgjithshme të Doganës së Shqipërisë, Belinda Ikonomi me bashkëpunëtor, transmeton kp.