Arbëri

Dështon përpjekja e opozitës për ta rrëzuar qeverinë me rezolutë

Dështon përpjekja e opozitës për ta rrëzuar qeverinë me rezolutë
 

Ka dështuar të votohet rezoluta e propozuar nga partitë opozitare LDK dhe Vetëvendosje, lidhur me dështimet e koalicionit qeverisë për liberalizimin e vizave.

42 deputetë kanë marrë pjesë në votim, 40 ishin pro, ndërsa 1 kundër, 1 abstenim. Kjo ka bërë të pamundur vendimmarrjen në Kuvend.