Arbëri

Policia me aksion në veri - në kërkim të vrasësve të Oliver Ivanoviqit

Pëlqeje KTV Video për të parë video të përzgjedhura nga KOHA
 

Dy pjesëtarë të Policisë së Kosovës të komunitetit serb janë në mesin e 4 të arrestuarve në aksionin në veri.

Policët e arrestuar janë Nedelko Spasojeviq dhe Dragisha Markoviq.