Arbëri

Bursat dhe kërkesa për konvikte, çon prapë në protestë nxënësit e gjimnazit të specializuar matematikor

Bursat dhe kërkesa për konvikte, çon prapë në protestë nxënësit e gjimnazit të specializuar matematikor
Foto: Koha
 

Nxënësit e gjimnazit të specializuar matematikor, janë duke protestuar para Ministrisë së Arsimit, Shkencës dhe Teknologjisë.

KTV raporton se ata po protestojnë për bursat e premtuara dhe vendosjen e tyre në konvikte.