Arbëri

Matoshi: Peleti më i rrezikshëm se thëngjilli, sidomos ai nga Serbia

Matoshi: Peleti më i rrezikshëm se thëngjilli, sidomos ai nga Serbia

Ishte menduar si zgjidhje më e mirë sesa thëngjilli, por ‘peleti’ del se mund të jetë më i rrezikshëm.

Ministria e Mjedisit dhe Planifikimit Hapësinor, ka ngritur shqetësimet e saj lidhur me peletin që importohet në vend. E dyshimet shtohen kur ky produkt vjen nga Serbia.