Arbëri

Qorolli: Deklaratat e Kurzit vërtetojnë se sivjet nuk do të ketë viza

Qorolli: Deklaratat e Kurzit vërtetojnë se sivjet nuk do të ketë viza
 

Vigan Qorolli, njohës i së drejtës ndërkombëtare, në “Express Intervistën” në KTV, ka folur për vizitën e kancelarit austriak në Kosovës, Sebastian Kurz, duke thënë se deklaratat e tij në Prishtinë vërtetojnë se gjatë vitit 2018 nuk do të ketë liberalizim vizash për qytetarët e Kosovës.

Qorolli ka thënë se liberalizimi i vizave nuk do të ndodhë vetëm për shkak të Kosovës, por edhe për arsyen se Bashkimi Evropian është dobësuar për shkak të BREXIT-it dhe problemeve me refugjatët.