Arbëri

Haradinaj: FSK-ja nuk do ta zëvendësojë KFOR-in e as NATO-n

Haradinaj: FSK-ja nuk do ta zëvendësojë KFOR-in e as NATO-n
 

Kryeministri i Kosovës, Ramush Haradinaj, tha se edhe pas tranzicionit të Forcës së Sigurisë së Kosovës, Kosova do të ketë nevojë për KFOR-in dhe NATO-n.

Këto komente, Haradinaj i bëri në konferencën e organizuar nga Ministria e Forcës së Sigurisë së Kosovës, me temën “FSK-ja dhe Partnerët”.