Arbëri

Krasniqi thotë se qeverisja në Drenas e Skenderaj s’është për t’u krenuar

Krasniqi thotë se qeverisja në Drenas e Skenderaj s’është për t’u krenuar
 

Nisma Socialdemokrate konsideron që Drenica ka nevojë për ndryshim dhe qeverisje ndryshe. Nga Skenderaj, kryetari i Nismës, Fatmir Limaj ka kërkuar mobilizim dhe fuqizim të Drenasit dhe Skenderajt. Ndërsa Jakup Krasniqi, kryetar i Këshillit Kombëtar të kësaj partie ka thënë se qeverisja në këto dy Komuna nuk është për t’u krenuar.

Në Drenas udhëheq Ramiz Lladrovci i PDK-së, e në Skenderaj, Bekim Jasahri, djali i heroit Hamëz Jashari, si kandidat i pavarur.