Arbëri

Pas 20 vjetësh kosovarin e dëbojnë nga Zvicra, u dyshua për martesë fiktive

Pas 20 vjetësh kosovarin e dëbojnë nga Zvicra, u dyshua për martesë fiktive
Foto: Ilustrim
 

Një rrëfim interesant në një emision televiziv në Tiranë e sjell një shtetas kosovar, i cili ka jetuar mbi 20 vjet në Zvicër, por që ishte dëbuar për shkak të një martese që ishte cilësuar fiktive.

Ai në një studio të emisionit “Me Zemër të hapur” tha se martesa me shtetasen zvicerane u kurorëzua në vitin 1999 dhe përfundoi më 2006.