Arbëri

Nesër në Koha Ditore, Palmeri tregon qëndrimin e SHBA-së për shkëmbim territoresh

Nesër në Koha Ditore, Palmeri tregon qëndrimin e SHBA-së për shkëmbim territoresh

Matthew Palmer, Zëvendës Ndihmësi i Sekretarit të Shtetit, në intervistë për Kohën Ditore, përgjigjet nëse shkëmbimi i territoreve përkrahet nga Washingtoni, dhe çka tjetër mund të përmbajë marrëveshja e paralajmëruar e Brukselit.

- Cilat çështje tjera përveç kufijve mund të përfundojnë në marrëveshjen Thaçi-Vuçiq?