Arbëri

Veseli: PDK-ja e fortë, garanci për sovranitetin dhe territorin

Veseli: PDK-ja e fortë, garanci për sovranitetin dhe territorin

Partia Demokratike është partia e vetme në Kosovë e cila do ta garantojë sovranitetin, integritetin dhe zhvillimin e vendit.

Kështu tha kryetari i PDK-së, Kadri Veseli, në hapjen e Konventës zgjedhore të degës së PDK-së në Prishtinë.