Arbëri

Haradinaj ka në kabinet 5 ministra me aktakuza, por e shkarkoi zv.ministrin që ende është i dyshuar

 

Nga 22 ministra që ka Qeveria Haradinaj, 5 prej tyre janë me aktakuzë, përfshirë vepra penale keqpërdorim të detyrës zyrtare dhe posedim të paautorizuar të armëve.

Ministri i Infrastrukturës, Pal Lekaj dhe ai i FSK-së, Rrustem Berisha, akuzohen për keqpërdorim të detyrës zyrtare, raporton KTV.