Arbëri

Thaçi do t’ia kthejë Serbisë “dhuratën” e Rankoviqit

Foto ilustrim
 

Një pjesë të veriut të Kosovës presidenti Hashim Thaçi po e quan “dhuratë” të Rankoviqit.

Presidenca nuk ka treguar se sa sipërfaqe territor përmban kjo “dhuratë”, por, sipas kreut të shtetit, bëhet fjalë për “një pjesë të Leposaviqit, Leshakun dhe një pjesë të Zubin-Potokut”, shkruan sot Koha Ditore.