Möbel Thema

Möbel Thema

Unë jam Domenico, përndryshe jam pronar dhe udhëheqës mbi 25 vite i Mobilierisë Möbel Thema në Dulliken të kantonit Solothurn afër Olltenit.

Jam me prejardhje nga Italia por për shumë decenie që jam këtu më rrethon një numër i madh i komunitetit shqiptare nga të gjitha trojet shqiptare që nga adoleshenca e deri tani ku mbi 30% e biznesit tim varet prej komunitetit shqiptar.

Dëshironi edhe Ju të jeni prezentë në ALBBIZ, që PROFILI JUAJ TË SHFAQET NË TË KATËR ANËT E BOTËS KU EKZISTOJNË SHQIPTARËT? Thjeshtë, shtyp butonin dhe plotëso formularin online

Formulari